Cytat:
A ja , a ja siedziałam wśrodeczku i ,i trzymałam kierownicę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szkoda że właściciel nie zapomniał kluczyków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i tak własciwie dziękuje jeszcze raz wszystkim organizatorom, przybyłym no i panu od Mustanga że pozwolił nam pomacać i posiedzieć i odpowiadac cierpliwie na pytania i otwierać maske i odpalać maszynę iiiii DZIĘKI OGÓŁOWI
Niestety nie jestem w stanie zapamietac wszystkich co się witałam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie pierwszy i nie ostatni spot Krakowski dla świeżaków(w tym i ja) więc spokojnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chętnie wrócę tam za rok jak Bozia zdrówko da i wtedy pozna się więcej osób
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.