View Single Post
Stary 20-04-2010, 20:34   #1217
Krzysiek
ford::advanced

Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: III coroczny spot kwietniowy w Krakowie (nie taka nowa tradycja)

Cytat:
Napisał dorka1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja , a ja siedziałam wśrodeczku i ,i trzymałam kierownicę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szkoda że właściciel nie zapomniał kluczyków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i tak własciwie dziękuje jeszcze raz wszystkim organizatorom, przybyłym no i panu od Mustanga że pozwolił nam pomacać i posiedzieć i odpowiadac cierpliwie na pytania i otwierać maske i odpalać maszynę iiiii DZIĘKI OGÓŁOWI
Niestety nie jestem w stanie zapamietac wszystkich co się witałam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie pierwszy i nie ostatni spot Krakowski dla świeżaków(w tym i ja) więc spokojnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chętnie wrócę tam za rok jak Bozia zdrówko da i wtedy pozna się więcej osób Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Krzysiek ; 20-04-2010 o 20:37
Krzysiek jest offline   Odpowiedź z Cytatem