Cytat:
Nie chcę się powtarzać ,ale chyba do pierwszych modeli 2007 dawali jakieś lepsze części bo nie słyszałem żeby komuś z "Pionierów" coś stukało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
za to w niektorych "pionierach" skrzypi ze az milo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szczegolnie lewe tylne drzwi kombi.
Do tego seria "probna" z 2007 nie ma niektorych funkcji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. np blokady korka wlewu SIC! wlaczania swiatel awaryjnych przy naglym hamowaniu SIC! (byc moze pomaga upgrade softu - nie sprawdzalem)
Mialem tez ciekawy objaw zima w benzynie, ktora ponizej zera na wolnych obrotach zaczynala stukac jak diesel SIC! W ASO przeprogramowali modul FPC bo podobno Ford wypuscil juz sporo poprawek. Na razie pomoglo ale temperatura tez nieco wyzsza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz zastawnawiam sie jak na gwarancji zmusic ASO do przeprogramowania komputera gdyz pewnie bylo sporo updateow. Mam jeszcze na gwarancji bo model powyprzedazowy. Moze ktos z forumowiczow ma rocznik 2007 i moze pochwalic sie usterkami ktore kwalifikuja sie do przeprogramowania softu a ktorych jeszcze sam nie wykrylem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do ciekawych objawow, ktorych przyczyny jeszcze na 100% nie wykrylem to wariujaca wycieraczka tyl. Mam czujnik deszczu a poniewaz mam rowniez blokade mechaniczna to czesto zostawiam na wstecznym (takze po deszczu). Gdy odpalam to robie standardzik: zwolnienie blokady, wrzucam luzik, kluczyk zaplon i grrrrr. tylna wycieraczka jezdzi az milo. ASO mowi ze mam zwidy i pewnie mam wlaczony tryb auto wycieraczek, a ja raczej sadze ze sofcik ma bug i zapamietuje sobie stan z chwili wylaczenia zaplonu. Na 100% zawsze przy odpalaniu wrzucam na luz i wylaczam automatyczny tryb wycieraczek i czesto ta wycieraczka bez mojego zyczenia jezdzi mi po szybie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy ktos z forumowiczow tak mial? Musze zreplikowac problem i do ASO tylko jakos mi z tym schodzi..