Temat: Nasze auta
View Single Post
Stary 21-04-2010, 14:26   #114
danzo
ford::average

Model: C-max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Nasze auta

[QUOTE=gulik1978;1418807]Kochani C-maksiarzeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niestety musiałem sam reprezentować nasze grono użytkowników na spocie w Krakowie. Gdzie był "danzo" , który się zapowiadał, że będzie?
Auto mnie nie zawiodło-silniczek mam żyleta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wjechałem na hamownie V-TECHu i rewelka 152 KM !!!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bardzo chciałem pojechać lecz dzieci złapały ospę i musiałem zostać z nimi w domu - niestetyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Następnym razem mam nadzieję że się uda.
Z chęcią też bym sprawdził czy w moim fabryka dorzuciła jakiś gratis w KM

Brawo i podziękowania dla gulika że godnie (szkoda że jedyny) reprezentował C-maxy i jeszcze do tego przejechał taki szmat drogi.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam

FCP member
danzo jest offline   Odpowiedź z Cytatem