Witam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mój kolor nadwozia to
moondust silver. Mam alusy fordowskie pięcioramienne ...(na lato)
W tym roku robiłem renowację felg i postanowiłem przemalować na czarny półmat. Wyglądają bardzo fajnie przy tym kolorze nadwozia (do tego srebrne śruby i srebrne dekielki). "Trochę bardziej sportowo" niż całe srebrne. Te z twojego postu też są całkiem fajne ... ale dodam jak wszyscy, że to "rzecz gustu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. " ... co do parametrów to się nie znam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S.Jeszcze dodam że przy czarnych aluminiowych felgach pomalowałem też zaciski hamulców przednich na czerwono ... oczywiście znowu "rzecz gustu" ... mnie się podoba połączenie czarnego-niewiele czerwonego-i srebrnego ... zawsze odnowione zaciski to lepszy efekt niż "przybrudzone wiekiem" ...
Fajne są też felgi stylizowane na focusa st ... widziałem już kilka wersji i większość mi się podobała ...