View Single Post
Stary 23-04-2010, 06:25   #5
Krzysiek
ford::advanced

Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: Gadżetomania lubuskiego

Cytat:
Napisał dareckip Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja myślę że pomysł dobry ale dla całego forum.
Po co się odznaczać inaczej jako region?? Idea forum i spotkań jest taka żeby ludzie się łączyli.
Jak by to wyglądało ja około 600 ludzi każdy z innej części Polski a na zlocie każdy inne logo czy coś takiego.
A dlaczego nie jako region? Doszliśmy do takiego wniosku i tyle, nikt Nam nie będzie mówił czy to jest dobre dla ogółu czy dla poszczególnej strefy. Forum jest ogólnodostępne i jeżeli ktoś chce zapożyczyć jakiś pomysł na skalę ogólnopolską czy odwrotnie to proszę bardzo, nie mam nic przeciwko, po prostu wyszła inicjatywa co do Naszej strefy i tyle. Może nie wszystkim będzie się podobał, rodzaj gadżetu, na który My się zdecydujemy i co by wtedy było? Jak ktoś chce to robić na skalę ogólnopolską proszę bardzo. I tak wszystkie rzeczy będą też konsultowane z administratorami, tylko, że na razie piszemy o różnych opcjach, potem zbierzemy wszystko w jedną całość i wybierzemy wspólne, idealne rozwiązanie..