Cytat:
hehe potwierdzam awaryjne przy hamowaniu migają czasem nawet za często... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
jvc to już wiem dlaczego tak często musisz tarcze wymieniać ... ciśniesz hamulec zbyt często
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
U mnie też zdarza sie ze tylnia wyciaraczka sie wlaczy ale tylko na jeden raz - nie udalo sie wykryc reguły kiedy tak sie dzieje
|
wydaje mi się że jest to efekt zapamiętywania ostatnich ustawień, komp nie rozgranicza ile auto było wyłączone tylko domniemuje że jezeli padało jak gasiłeś to pada i jak odpalasz więc dla bezpieczeństwa trzeba by było szybki przetrzeć.
trzeba by było taki test zrobić ... gasząc auto podczas deszczu wyłączyć wycieraczki na "0" i przednia i tytlnią i dopiero po chwili zgasić a następnie podczas odpalania zwrócić uwagę czy też będzie śmigała "na sucho" (oczywiście podczas zgaszonego auta nie ruszać nic z włącznikami wycieraczek - odpalać też na "0")