View Single Post
Stary 23-04-2010, 12:31   #8
Krzysiek
ford::advanced

Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: Gadżetomania lubuskiego

Cytat:
Napisał dareckip Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Klimaz spokojnie, wyraziłem tylko swoje zdanie.
Zawsze jestem spokojny, może troszkę groźniej zabrzmiało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał dareckip Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I tyle, przecież ludzie to społeczność, można się odznaczać jak się chce nie neguję tego.
Tylko z punktu widzenia całego forum będzie to na pewno inne.
I o to w tym wszystkim chodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pomysł z tymi nalepkami magnetycznym wydaje mi się, że będzie bardzo dobrą alternatywą, pod niego właśnie postanowiłem wykonać coś takiego poniżej.
Moim skromnym zdaniem projekt logo Naszej strefy mniej więcej powinien wyglądać w ten sposób:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jeżeli chodzi o dobranie kolorów itd. to wiadomo, że wszystko jeszcze można poprawić, ja nie jestem architektem ani żadnym podobnym cudotwórcą, ani nie mam odpowiedniego sprzętu graficznego, połączenie painta i edytora tekstowego. Jak ktoś ma możliwości aby coś podobnego dopieścić lepiej, proszę bardzo, wszelkie udoskonalenie pod względem wizażu mile widziane, uznajmy to za mój prototypowy wzór, do przedyskutowania, ktoś będzie miał lepszy, pokazujcie, wspólnie do czegoś Nas to zaprowadzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Krzysiek ; 23-04-2010 o 12:56
Krzysiek jest offline   Odpowiedź z Cytatem