ani w mondeo (2003) ani w focusie (2004) nie widziałem i nie widzę rdzy... więc to sprawa mocno indywidualna... najczęściej rdza wyłazi tam gdzie coś było robione lub została uszkodzona powłoka lakiernicza...
co do samego VW to sorry ale .... porażka na każdej linii
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
silniki 2.0TDi 140KM .. to pomyłka... padają jak muchy
caddy (ten nowy) znajomego.... w przeciągu roku kilka razy "akcja serwis" bo co chwilę coś (1.9TDi, skrzynia automat) ...
o komforcie prowadzenia... zapomnij...
ople - tylko producent jest przekonany ze to fajne i dobre auto.. ale ergonomia tych aut... nie ma takiego pojęcia w ich słowniku (małe guzik na desce rozdzielczej), jakoś dziwnie "napompowane" wnętrze (plastiki)...
inne marki (w tym japońskie) też nie są już wzorami do naśladowania...
prędzej bym się skusił na... koreańskie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a Merc E (okularnik) - tego rdza wręcz kocha
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ...
nie wierzycie?? popytajcie (ale nikt sie nie przyzna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
mondeo MKIII kupiłem bo chciałem...
foke kupilem bo... byłem zadowolony z mondeo...
teraz kupiłem connecta bo... spełnia moje oczekiwania/wymagania...
sprzedam foke to... kupie mondeo MKIII
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 2.0TDci, kombi i.... automat