mam to samo i to w różnych wariantach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.(( mechanicy nie potrafią mi tego zdiagnozować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.(( jadąc nie za szybko nawet ok 60 i zdejmując nogę z gazu takie numery się dzieją gwałtownie skacze na czerwone i po kilku chwilach wraca do normy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)) ale jest to trochę denerwujące bo kiedyś poszło dalej i odcięło mi zapłon
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.(
jak by ktoś miał coś podobnego i udało mu sie to zlikwidować to niech da znać na PM lub e-mailem
rafiorh@o2.pl w tytule proszę pisać foczka lub ford bo wieści od nieznajomych kasuję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam i liczę że ktoś się znajdzie komu już się udało
a i jeszcze jedno jak było zimno to nie miałem z tym wskaźnikiem problemu zaczęło się znowu wiosną jak temperatura poszła za dworze poszło w górę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.((