Temat: [Focus 1998-2004] Temperatura głowicy idzie na full
View Single Post
Stary 27-04-2010, 19:06   #4
rafi0rh
ford::beginner

Model: focus
Silnik: 1,6
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Temperatura głowicy idzie na full

mam to samo i to w różnych wariantach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.(( mechanicy nie potrafią mi tego zdiagnozować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.(( jadąc nie za szybko nawet ok 60 i zdejmując nogę z gazu takie numery się dzieją gwałtownie skacze na czerwone i po kilku chwilach wraca do normy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)) ale jest to trochę denerwujące bo kiedyś poszło dalej i odcięło mi zapłon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.(

jak by ktoś miał coś podobnego i udało mu sie to zlikwidować to niech da znać na PM lub e-mailem rafiorh@o2.pl w tytule proszę pisać foczka lub ford bo wieści od nieznajomych kasuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam i liczę że ktoś się znajdzie komu już się udało

a i jeszcze jedno jak było zimno to nie miałem z tym wskaźnikiem problemu zaczęło się znowu wiosną jak temperatura poszła za dworze poszło w górę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.((

Ostatnio edytowane przez rafi0rh ; 27-04-2010 o 19:16
rafi0rh jest offline   Odpowiedź z Cytatem