View Single Post
Stary 28-04-2010, 01:09   #2
pucio2
ford::amateur

Imię: Szymon
Model: Windstar
Silnik: 3.0
Rocznik: 1996
Domyślnie Odp: Wyprawa w Bieszczady - doradźcie.

Witam.

Więc jak mogę, to choć troszkę pomoge.

ad.1 Trasa jest najkrótsza i mysle że bedzie najlpesza. Przez Rzeszów nie ma sie co pchac. Bo miałbys parę godzin w plecy.
O radarach Ci duzo nie powiem, ale od Pilzna do Jasła jaki i z Jasła do Krosna musisz uważać na radiowozy nieoznakowane. Tak samo do Sanoka. Poźniej juz jest mnie przygód. Ale uważać trzeba. A i w Jaśle i Krosnie uważaj na kosze na śmieci z fotoradaramiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

ad.2
W promieniu 100km to zwiedzisz całe Bieszczady. Proponuję Pętle Duża(Lesko -Ustrzyki Dl. - Czarna - Ustrzyki Gr. - Cisna - Lesko) Bardzo ładna trasa, super widoki. (np. Wyjezdzasz rano, stajesz w Wetlinie. Idziesz na połoniny i jak juz sie zejdzie to powrót dokookola.)
Oprócz jeziora i gór, często są organiozwane różne festiwale albo coś w Tym stylu. Wogóle przed samym wyjazdem byś się odezwał to bym Ci wszystko opisał co i gdzie.

ad.3
Wyjazdy są organizowane, najczęsciej do Lwowa(jednodniowe). Słyszałem tez o Słowacji no i na Węgry do Miszkolca(Tak było kiedys, nie wiem jak będzie teraz)

Jak coś to pisz na pw. To wszystko Ci lepiej wytłumacze.

Pozdrawiam