Cytat:
|
Piszesz tak jakby Toruń z Bydgoszczą kochali się miłością żarliwą :-)
My próbujemy zrobić coś RAZEM nikt nikogo nie pyta o zgodę- ale dzięki za fotki. Mimo to jestem za propozycją JĘDRKA
|
Ale o co tobie biega? Mam masę znajomych z Bydgoszczy i z forum i spoza forum... Normalni ludzie funkcjonują razem i razem tworzą, jesteśmy grupą kujawsko-pomorską i nie ma tu nic do rzeczy czy jesteśmy z Bydgoszczy, Torunia, Grudziądza czy Bóg wie jeszcze skąd... Bardzo często jeździmy do chłopaków z Bydgoszczy na spoty... Jakiś problem uważasz jest?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poza tym co ma piernik do wiatraka, rozmawiamy o gadżetach, chciałam pokazać jak to u nas funkcjonuje, bo się co niektórym podobało... Ale sorki, jeśli nie pasuje komuś, to nie będę więcej zaglądać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A z tą zgodą to chodziło mi o to, że tutaj Jacek musi wyrazić zgodę żeby jakiś gadżet z logo FCP stworzyć...
Totalne niezrozumienie tematu kolego