Cytat:
o ile dobrze widzę próbowałeś podłączyć silniczek od góry w sfotografowany sposób ? jeżeli tak to nic dziwnego że nie udało ci się. Jest tylko jeden typ silniczków do lamp zwykłych jak i xenonowych. Podłącza się ten przewód od spodu silniczka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. napisz czy wszystko ci działa juk już podłączysz w odpowiedni sposób Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
WIELKI POZYTYW dla forumowicza "nokitel"
Oczywiście jako laik, nie wziąłem pod uwagę faktu iż można go podłączyć od spodu.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiec podreptałem do garażu szacher-macher i ZONK
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Lewy ciągle bzyczy a prawy milczy ciągle bzyczy, baz jakiejkolwiek reakcji na pokrętło.
Po kilku operacjach, lewy pacjent ożył, lecz ten drugi okazał się trupem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., gdyż brakuje mu środkowego ślimaka w jego wnętrzu.
Pytanko więc jeszcze jedno mam. Czy udało się komuś zregenerować takie ustrojstwo, czy przestać się bawić i zamówić jego następce na allegro?
Pozdrawiam: Grzegorz