Cytat:
|
wszystkie moje posty bierzesz bardzo do siebie (niepotrzebnie zreszata). z moich postow nigdzie nie wynika ze nie szanuje Twojego zdania. jednozanaczne natomiast jest to ze kompletnie sie z nim nie zgadzam (tym bardziej ze nie padly jakiekolwiek argumenty ktore trafily by do mojej osoby). nie zgadzam sie rowniez (co zreszta juz pisalem) ze na bank to nie zaszkodzi - istnieje szansa szybszego zapchania kata i ewentualnego powstawania nagarow. brak jednoznacznych badan n/t wplywu swiadczy ze moze dzialac ale i ze moze szkodzic. nawet zakladajac tylko dwie wersje (bez bycia neutralnym dla silnika) jesli chodzi o zdrowie mojego auta jesli jest pol na pol ze zaszkodzi albo pomoze, abstra***ac od kwestii kosztow wole nie ryzykowac.
aby porownac i opisac lubryfikatory chemicznie trza by miec dostep do skladu takowego i np do skladu jakiegos oleju i uszlachetniacza paliwa. jak powszechnie wiadomo takowe sa tajemnica producentow i szary czlowiek nie ma do takich danych dostepu. dywagowac bez takowych info nie mam wiec zamiaru
pozdr i mam nadzieje ze nikogo nie urazilem
|
spoko loko, kolego z mojej strony moge powidziec ze mnie na pewno nic nie urazilo i nie biore tego do siebie. mnie jedynie chodzi o to ze bys dopuścił do siebie taka mysl ze jednak Ty tez nie do konca możesz miec racje. a co do argumentów to jeszcze raz powiem i bez urazy prosze... do mnie "sama" matematyka nie trafia. jednak każdy z nas ma swoje zdanie i mamy do tego swiete prawo... szanuje Twoje ale kiedys jak będziemy mieli wiecej informacji na ten temat... (albo jak któremuś motor padnie (żarcik)) proponuje przy browcu wrocic do polemiki na ten temat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ps. przegrany stawia. pozdro