View Single Post
Stary 03-05-2010, 21:49   #47
Krzysiek
ford::advanced

Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: Gadżetomania lubuskiego

Cytat:
Napisał Jędrek1964 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak jak już napisałem, cena będzie zawsze i u kogokolwiek kto by to wykonywał uzależniona od ilości.
Klimaz wiesz ile sztuk i dla kogo ma być wykonane?
Jak narazie to wypowiada się tu kilka osób (dokładnie 5 z lubuskiego) i nie wiemy do końca czy pozostali których na liście robionej na początku roku widnieje 32 osobników będzie zainteresowanych.
Ja osobiście nie znam cen z Allegro i nie wiem czy tam ktoś wykona nawet gdyby wszyscy się zadeklarowali tylko 32 sztuki i to każda z innym nadrukiem.
Orientuje się za to ile +/- może wynieść koszt wykonania dla wszystkich w firmie kolegi, ale o tym możemy rozmawiać jak będziemy wiedzieć ile osób jest zainteresowanych.
Forum jest dostępne dla wszystkich, także każdy z lubuskiego może sobie wejść i poinformować, że także jest chętny na taki gadżet. Jeżeli jest chętnych 6 osób to składamy zamówienie na te 6, reszta najwyżej zapisze się na późniejszą reprodukcję, albo będą musieli poczekać na jakąś nową, inną edycją gadżetów.

Mnie cieszy już fakt, że mamy wstępny projekt, jest kilku chętnych i liczę, że nie są to ostatnie nasze gadżety ze strefy lubuskiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.