Jako że podobny temat już był na forum, niestety został przeniesiony do HP i później na prośbę autora zamknięty , postanowiłem założyć nowy podobny ,jednocześnie mam prośbę do zielonych o nie przenoszenie go do HP bo umrze śmiercią naturalną
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po co ten temat ? Nie pierwszy raz spotykam się z opinią że każdy kto wejdzie i zobaczy ponad 100 stron o usterkach to złapie się za głowę, co to za złom, a tak wcale nie jest. Oczywiście samochód nie jest idealny ale poważnych usterek też ciężko w nim znaleźć, forum to potwierdza. Dlatego dla wątku o usterkach dla pewnej równowagi proszę o wpisy tylko zadowolonych użytkowników bez marudzenia,ewentualnie jakieś krótkie porównanie z inną podobną marką też można zamieścić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jako pierwszy w temacie,
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oczywiście jestem bardzo zadowolony po dwóch latach użytkowania MK4 i nie żałuję decyzji o zakupie a nawet z każdym dniem coraz bardziej się w niej utwierdzam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Było kilka drobnych usterek , żadna poważna i żadna uciążliwa ,więc oby tak dalej. Mam porównanie z Toyotą Avensis 2005r. diesel 115KM , i jeżeli chodzi o właściwości jezdne, prowadzenie, radość z jazdy ,to w życiu bym się nie zamienił