Cytat:
|
Szczerze współczuję twojemu koledze. Stoje jednak na stanowisku, że trafił mu się pechowy lub wyeksploatowany egzemplarz. Ja mimo przejrzenia tego forum przed kupnem Mondeo, zdecydowalem się na ten krok i nie żaluję jak dotąd. Poprostu miałem pewne źródło. Powiecie 2002 rok i 160 tyś przebiegu to niemożliwe...Możliwe, choć zdarza się faktycznie rzadko. Amory od nowości, naklejki na drzwiach informujace o konieczności przeprowadzenia przeglądu przy 80 tyś, ale nie później niż 09/2006...Auto robiło 20 tyś rocznie i inaczej nie wychodzi. Każdy silnik-benzyna czy diesel, jak ma się popsuć to się popsuje, zależy jak kto dba lub dbał przed nami, jeśli kupujemy auto z drugiej ręki.
To tyle
|
Niestety, to był wózek od kumpla, kupiony w polsce, serwisowany w ASO. Pierwszy właściciel, pracuje w ASO. Niestety wszyscy moi znajomi z dieslami szczególnie CR mają podobne problemy. Nie tylko Ford. Ale mniejsza z tym decyzja juz zapadła i odwrotu nie ma.
I jeszcze jedno nie znalazłem w papierach żadnej opłaty VAT przy aucie sprowadzonym ze Szwecji, ktoś się orientuje. Koloega wcześniej pisał, że jest VAT do zapłaty.