Tak sobie myślę i ciekaw jestem czy założenie świec irydowo-platynowych NGK LaserLine lub platynowych Briksów by coś dało? Świece te mają elektrody środkowe cienkie jak igła, i w pracy mamy taki fajny testerek, na którym można sobie iskrę porównywać. Jak porównywałem świece platynową ze standardową to wygląd iskry na świecy platynowej jest o niebo lepszy - iskra jakby grubsza i stabilniejsza.
Kurcze, chyba trzeba będzie znowu portfel przewietrzyć i zaryzykować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no chyba że już ktoś testował??
Cytat:
|
Podobnie mam i ja od 4 lat, ale ponieważ nie widze problemu nic sobie z tego nie robie.
|
No ja rozumiem, ale ojciec ma 1.6 16V i nawet zimą od strzału zapala, wiec ambicja Panowie nie pozwala
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pilnować będziesz poziomu oleju w silniku, bo turbina Twa potrzebuje go niezmiernie, a wymiany oleju pilnować będziesz bardziej, niźli wierności kobiałki Twej. Lepsza bowiem niewierność małżeńska, niźli w dieslu Twoim malutka usterka