View Single Post
Stary 06-05-2010, 20:35   #3
bokaba
ford::average

Model: MkVI Ford Fiesta
Silnik: 1.4 TDCi
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Woda w gnieździe mocowania zespołu kolumny

Cytat:
Napisał stasiek49 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wywierć otwór tak aby ta woda spływała,mażna to wszystko wyczyścić i wypełnić żywicą
No dobrze, ale gdzie i co wywiercić. Przyjrzałem się całości jeszcze raz. Woda przez szczelinę odpływową w plastiku na podszybiu spływa na tą czarną blachę, która stoi na jej drodze a potem wypełnia się i przelewa w gniazdo. To więc w czym mam zrobić tą dziurę. Szkopuł jest w tym, że ta szczelina w plastiku akurat w moim aucie jest nad tą blachą, a tam trudno dojść. Gdyby ta blacha była dosłownie o 5 mm. przesunięta woda by ją mijała. A przecież jej nie przesunę bo jest przykręcona. Patrzyłem też na inne egzemplarze tych aut i w jednym właśnie widziałem, że woda spływa poza blachę o której mówię. Przepraszam za szczegóły ale jakoś sobie tego nie wyobrażam. Nie wiem, czy jakiś bubel z tym moim autem zrobili. No nic, jakoś muszę zaradzić, więc Stasiek proszę o szczegóły. Pozdrawiam
bokaba jest offline   Odpowiedź z Cytatem