View Single Post
Stary 09-05-2010, 00:19   #13
conrad
ford::beginner

Model: Scorpio MK2
Silnik: 2.3
Rocznik: 1997
Domyślnie Odp: Przerwywa gdy dodaję gazu

Cytat:
Napisał marcin błasiak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem ten sam problem. Tylko wymiana całej wiązki!!!!! Mnie to kosztowało 1200PLN ale zrobione świetnie. Może znajdziesz coś taniej. Pozdrawiam.

Witajcie,
dzięki za odpowiedzi.

Patrzyłem dziś pod maskę i faktycznie ktoś już kombinował, widać że kable są posklejane, a w niektórych wychodzą druty bo okleina popękała.

Czyli to jest przyczyną szarpań?
Bo zastanawiam się czy przyczyną nie może być również brak sąd lambda przy wydechu, ponieważ zostały one usunięte. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jeśli to przyczyna tej wiązki to chciałbym sam to zrobić tanim kosztem, tylko obawiam się że mogę nie dać rady bo sporo tych kabli, dostęp też jest ograniczony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jeśli sam chciałbym to zrobić to mam powymieniać kable na nowe tak? Wyciąć stare i wstawić zamiast nich, nowe a kostki zostawić te same?
conrad jest offline   Odpowiedź z Cytatem