View Single Post
Stary 09-05-2010, 00:20   #63
subratri
Zablokowany

Model: Galaxy Ghia
Silnik: 2,8
Rocznik: '97
Domyślnie Odp: Lubryfikacja,co myślicie?

Cytat:
Napisał kosteg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nigdy tez nie spawalem a o spawaniu, badaniach spoin czy konstrukcjach spawanych moglbym sie wypowiadac.
Cytat:
Napisał kosteg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wykonac choc zasade ich funkcjonowania czy budowy znam doskonale...
o zgrozo... to do teleturnieju jak znalazł... najlepiej do tego co gość czyta pytania z karteczki.

Jak widzisz moja pierwsza wypowiedź była trafiona w sam środek. To po prostu widać z Twoich wypowiedzi. A oburzyłeś się jakbym nakłamał...

Cytat:
Napisał rustin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
możecie przestać się kłocić?
Ale nikt się nie kłóci. Po prostu wymiana zdań na temat. Włączyłem się bo czasami mnie zaskakuje jak bardzo rozwijają się konstrukcje silników samochodowych.
Ale już obiecuję, że z mojej strony koniec! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez subratri ; 09-05-2010 o 00:28
subratri jest offline   Odpowiedź z Cytatem