Ostatnio zauważyłem kilka małych mankamentów...
Raz na trasie zdarzyło mi się, że czujniki parkowania same z siebie się włączyły i zapipczały, mimo że ani z przodu ani z tyłu nie było żadnego samochodu.
Na dodatek kiedyś po włączeniu samochodu odezwał się alarm niezapiętych pasów pasażera, mimo że nikt tam nie siedział. Dziwne jest też to, że alarm odezwał się tuż po włączeniu silnika, a nie po jakimś czasie, jak to ma zwykle miejsce.
Inna sprawa, ostatnio siedziałem w samochodzie przy wyłączonym silniku (u Was też coś cicho buczy?) i nagle usłyszałem dziwne dźwięki, jakby coś się włączyło. Dźwięki te dochodziły z okolicy prawego przedniego głośnika, czyli skąd czasem pojawiąja się to skrzypienie.
Kolejna sprawa, kierownica jest lekko (dosłownie 2-3 stopnie) przekrzywiona w lewo. Początkowo myślałem, że to może przez nowe opony, które się jeszcze nie dotarły, ale po 1000km powinno być już raczej ok.
Czy ktoś może spotkał się z którymś z powyższych problemów? To są tak naprawdę drobnostki, ale nie zmienia to faktu, że i tak pojadę z tym do serwisu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy okazji, zauważyłem jeszcze jedną dość denerwującą rzecz. Po otwarciu drzwi pilotem trzeba odczekać aż kierunkowskazy zgasną i dopiero wtedy otworzyć drzwi. W przeciwnym razie uaktywni się alarm...