View Single Post
Stary 10-05-2010, 02:57   #79
padi77
ford::advanced

Model: Mondeo (mk2)
Silnik: 2.0 16V Zetec
Rocznik: 2000r
Domyślnie Odp: Lubryfikacja,co myślicie?

Cytat:
Napisał mkaminski100 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak dla mnie możesz i jeździć i z płytą z CD za 200 zł która odbija promienie fotoradaru...były takie cuda.
A co do paliwa to nie chodziły na opale tylko na oleju napedowym i jakos nie widze, żeby żaden od niejeżdzenia na Vervie sie uszkodził.
Co do paliw premium to jest głównie podniesiona liczna cetanowa, tylko, że powyżej 51 cetan (standard, premium maja mim 55) nie spada spalanie tylko hałas, jest mniejsza emisja sadzy. Jakos mi się silnik nie rozsypał od normalnego diesla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ludzie też Tak samo jak kupuja magnetyzery, stożki z Chin, montuja strumienice z Allegro czy super dodatki na ktorych mozna jezdzic bez oleju i dadza sie pociąć, że to działa i działa świetnie.
Samopoczucie to jedno, a wyniki to drugie i np mam wyniki z hamowni Octavii 1.9 TDI na zwykłym filtrze i na wkładce K&N. Słyszałem juz milion razy jak filtr sportowy w dieslu czyni cuda, ale test pokazał, że na zwykłej wkładce jest 2 czy 3 konie więcej. Cuda?
kolego, jeżeli ty zakładasz do auta cokolwiek z napisem made in china i na domiar tego przeprowadzasz na tym test no to bracie... jestem pełen uznania.
padi77 jest offline   Odpowiedź z Cytatem