Temat: [Galaxy 2000-2006] DVD pod sufitem?
View Single Post
Stary 11-05-2010, 14:13   #60
pablicito
ford::average

Model: Ford Focus C-MAX, Ford Galaxy
Silnik: 1.8 TDCi 115 PS, 1.9 TDI 85 kW
Rocznik: 2005, 2000
Domyślnie Odp: DVD pod sufitem?

Cytat:
Napisał Grzaniec Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam fabryczne radio, nie chce zmieniać na żadne inne, bo ja słucham radia. W przypadku odtwarzacza z DVD bylbym skazany na bajki dzieciakówGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Dlatego myślę nad monitorem razem z DVD pod sufit. Do tego słuchawki i mam dzieciaki z głowyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Waga samego monitora i monitora z DVD jest porównywalna. I ekran wystarczy mi 10-12". To nie musi być sprzęt na miarę demo-cara, a taka "zapchaj dziura" dla dzieciaków - i tak będą miały frajdęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Cenna uwaga o wzmocnieniu za głową kierowcy. A skoro trzeba i tak do tego zdejmować podsufitkę, to muszę się za to wziąć jednocześnie z kombinacjami do pasa środkowego fotela....tylko nie wiem, kiedy czas znajdęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem kolego, czy zdajesz sobie sprawę z tego, że używanie słuchawek przez dzieci (zwłaszcza takie małe) bardzo szybko może doprowadzić do poważnego uszkodzenia słuchu. Prosta zależność: najpierw słuchawki - potem aparat słuchowy (a wiem, o czym piszę - bo zawodowo zajmuję się m.in. takimi dziećmi). Niestety (dla Ciebie) lepszym rozwiązaniem jest puszczenie głosu przez głośniki - co pozbawi Cię przyjemności korzystania z radia - ale zwiększa szansę zachowania dobrego słuchu dzieci.
Pozdrawiam
pablicito jest offline   Odpowiedź z Cytatem