View Single Post
Stary 11-05-2010, 23:02   #1746
lukaszsk
ford::average

Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCi 130KM
Rocznik: 12.2005
Domyślnie Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Cytat:
Napisał 12345mario Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie, witam!
Wczoraj miałem taką sytuację. Po kolejnym odpaleniu Mondka na Denso przestał widzieć moduł BT (brak ikonki na dole po lewej). Pierwsza myśl po przyjechaniu do domu: odepnij akku i poczekaj kilka minut. Ponowne podpięcie akku i zerówa (nie widzi BT). No więc kolejna myśl: wejście w Menu Serwisowe. Dalej, przywrócenie ustawień fabrycznych (Factory Settings) i o dziwo pomogło, Denso znów ujrzało BT. Dlaczego tak się stało, pojęcia nie mam? To pierwszy raz w historii spotkań z moim Mondkiem. Czy ktoś z Was tak miał (podejrzewam, że tak)? W jaki inny sposób rozwiązaliście ów problem? Może jest bardziej prosta opcja przywrócenia do życia BT?
U mnie było podobnie. Po prostu pewnego dnia po odpaleniu denso zamiast phone miałem mute. Niestety w moim przypadku nie pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych. Dopiero odłoczenie i podpięcie ponowne BT pomogło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. od tego czasu spokój.
lukaszsk jest offline   Odpowiedź z Cytatem