Witam wszystkich użytkowników Focusow
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mianowicie mam mały problem ze sprzęgłem po kupnie auta jadąc na trasie zacząłem tracić sprzęgło było coraz bardziej miękkie oraz dość opadnięte w dół, na chwilowym postoju niestety już nie udało mi się wrzucić biegu, wyłączałem włączałem silnik po której próbie udało mi się jakoś ruszyć i dojechać 300m na stacje, po pewnych próbach zauważyłem że przy wyłączonym silniku sprzęgło chodzi i można wrzucać bieg natomiast przy odpaleniu już silnika za nic nie dało się wrzucić żadnego biegu, po pewnym czasie szwagier zauważył że pedał sprzęgła jest opuszczony do połowy podniósł je ręką do góry i pedał sprzęgła odzyskał swój pełen zakres oraz można było wrzucać biegi, w tym momencie muszę co jakiś czas podnosić pedał noga gdyż opada stopniowo w dol a boje się że może opaść znowu tak że nie wrzucę biegu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proszę o podanie jakiś przybliżonych usterek co by to mogło być, póki nie wyruszę na dniach do serwisu...
Pozdrawiam i dziękuje za posty.