Cytat:
Serwisy wiedzą jak wyciągać kasę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Skąd wiesz, że pompa wywaliła opiłki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pokazali ci to Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W takim razie, nie ma co na siłę szukać usterek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Pablo_X Jak byłem w serwisie to wiedzieli od razu, że nie będę u nich nic robił. Taki był układ. Chciałem aby tylko wykryli mi skąd się biorą te telepania silnika i jego dziwna praca. Z wydruków kompa serwisowego wynika, że wtryski 'leją" a po dalszej diagnozie ustalił "spec", że winą tego jest sypiąca się pompa, która dała z siebie opiłki na układ paliwowy no i dalej na wtryski.
Fakt nie byłem przy sprawdzaniu pompy jednak widziałem sprawdzanie wtrysków. Wydruki każdego wtrysku jak na usg u kardiologa u osoby, która zaraz ma mieć zawał.