Cytat:
No mi już po prostu ręce opadają.... Sprawdzane wszystko po kolei.... Jedynie jeszcze te sprężyny, muszę wydać kasę, żeby teraz mi sprawdzili te amory i springi, jeżeli nie one, to chyba tylko magiel zostaje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
nie jesteś osamotniony w tym problemie.. u mnie też wszystko sprawdzone, nie jeden mechanik/diagnosta był pod autem i słyszałem werdykt, że wszystko gra
podaję linka do mojego tematu może ktoś coś sensownego wymyśli..
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=99645
można w jakiś sposób samemu sprawdzić maglownice ? chodzi o to zeby ustalic czy na bank nadaje sie do wymiany (a moze tylko do naprawy ? maglownice sie prawi czy raczej wymienia ?) bo po co wymieniac/prawic cos sprawnego zwlaszcza ze duzo roboty przy tym bedzie na bank
Cytat:
|
Kiedyś broniłem forda jako markę, ale im dłużej pracuje w sklepie motoryzacyjnym i im wiecej jezdze essim tym bardziej zaczynam nienawidziec te marke
|
ja od dawna wiedziałem, że Fordy to tandetne auta, mój ojciec ma Transita od 98r. rocznik 95, blachy do dupy - aktualnie już prawie z kazdej strony robione byly i jeszcze tzreba sporo robic, silnik niby nie zajezdzony ale zima ma problem z odpalaniem itd. dużo by jeszcze wymieniać
ja kupiłem Forda tylko ze względu na to, że na nic innego nie było mnie stać
sorry, że trochę nie na temat