Cytat:
|
Dziwne bo moduł Nokia 8M5T sam generuje kody dostępu dla telefonu, przynajmniej tak jest u mnie. Moduł serii 7 miał na pewno stały kod w postaci chyba czterech jedynek. Powiedziano mi, że moduł serii 8 jest do soniaków natomiast 7 jest do fordowskiego radia ICE, może tu jest pies pogrzebany....
|
Nie mam instrukcji do tego bluetooth, zestaw był zamontowany wcześniej, przed kupnem i pewnie normalne działał samochód kupiłem w komisie dzwoniłem tam ale oni nic nie wiedzą.
Zestaw bluetooth paruje od strony telefonu - próbuje się połączyć przez telefon.
Próbowałem połączyć sie przy rożnych ustawieniach telefonu samsung avilla i lg k500,
wydaje mi się ze jak wpisuje kod "0000" to wyskakuje błąd połączenia a jak inny to jest odrzucenie a w lg to zły kod.
Po próbie podłączenia telefonu, na wyświetlaczu nic się nie pojawia aby zwrotnie wpisać do telefonu.
Dzwoniłem do forda to powiedzieli mi ze trzeba pewnie zmienić soft czy jakieś oprogramowanie ale problem zdiagnozują na miejscu koszt usługi od 200-300zł
P.S. nie mam możliwości wykasowania podwójnego posta.