Cytat:
|
sentech to najgorsze gufno jakie wsadziłem do essiego po dwóch miesiącach takie przebicia miały,że bez problemy było je widać w dzień.
sentech---nigdy więcej
|
Osobiście mam sentechy od ponad pół roku, i w ojca 1.6 16V mniej więcej w tym samym czasie założyłem przewody tej firmy. Zero problemu - przejeździłem na nich jesień, całą zimę i mokrą wiosne - zero przebić. U ojca to samo.
Do tego na sentechy są 2 lata gwarancji i jeżeli nie ma fizycznego uszkodzenia (urwany/przecięty/przepalony/załamany kabel) to nie ma problemów z reklamacją i dają nowy komplet. Wiem co piszę, bo firma w której pracuję była podajże 3 dystrybutorem Sentecha w Polsce i nasze logo jest na ich stronie. Średnio dziennie sprzedają się 3-4 komplety sentechów i przez cały rok 2009 było 6 reklamacji z czego jedna nie uwzględniona bo gościu fajkę urwał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sentech to świetny stosunek ceny do jakości, lecz może się zdarzyć że dany komplet ma wadę.
To że przewody dostają przebicia może swiadczyć o wadliwej cewce zapłonowej - daje za duży prąd i powoduje przebicia na przewodach, a i zdarzyć się może że porcelanka świec strzeli/zarysuje się.
Pilnować będziesz poziomu oleju w silniku, bo turbina Twa potrzebuje go niezmiernie, a wymiany oleju pilnować będziesz bardziej, niźli wierności kobiałki Twej. Lepsza bowiem niewierność małżeńska, niźli w dieslu Twoim malutka usterka