Temat: [Mondeo 2000-2007] Olej silnikowy ale jaki
View Single Post
Stary 17-05-2010, 13:53   #640
benio
ford::professional

Imię: Robert
Model: Mdo MK3,4,5; Focus MK3
Silnik: 2.0TDCi; 1,4Pb
Rocznik: 2006; 2009
Domyślnie Odp: [Mk3] Olej silnikowy ale jaki

Cytat:
Napisał Kapsel_lg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
benio zastanów się nad jednym: Czy Twój bolid to "wyścigówka"???? No chyba że tak uważasz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jak sobie na to pytaniesz odpowiesz po zastanowieniu się, to będziesz miał odpowiedź czy było warto.

Żeby na koniec nie wpomnieć że w Motulu 5W30 to jest chyba z 10 rodzajów - nooo, ale jak masz najlepszy... i na dodatek teraz Nascar stoi otworem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc powodzenia w wyścigach i pochwal się czasem tabela wyników. I mówię to naprawdę bez żartów.
Napisałem o oleju Motul to co usłyszałem od fachowca - to nie moje wynurzenia bo w tym zakresie jestem laikiem.
Apropos nieraz trzeba przycisnąć, więc chciałbym żeby motorek mał komfort przy takim działaniu, bo nie wiem kiedy będę musiał wcisnąć pedał do dechy.
benio jest offline   Odpowiedź z Cytatem