Cytat:
Witam. Jestek kompletnym zółtodziobem z dziedziny "wtryski". Mam podobny problem co wszyscy - "prawie". Auto na początku podczas wyprzedzania na 4. i 5. biegu traciło moc i zapalała się żółta kontrolka ( po lewej stronie ), czasami się nawet zdarzało, że mi gasł.
Nic, nie robiłem w nim, nie byłem na żadnym serwisie, zero kontaktu z jakimkolwiek mechanikiem. Od czego zacząć ?
Pozdrawiam Jan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Sprawdź czujnik położenia wałka rozrządu - jeśli masz problemy z ponownym zapaleniem silnika gdy jest ciepły to wielce prawdopodobne ze to ten czujnik. Ewentualnie warto sprawdzić czujnik połozenia wału korbowego. Poza tym sprawdź układ turbodoładowania. A najlepiej jak sobie wejdziesz tutaj i poczytasz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=34693
Powodzenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.