Cytat:
|
proszę też o informacje co to jest Przeciaganie Paska" i jak to obsługiwać, wygląda że chodzi o start z zatrzymania i jazdę na maxa ale proszę o potwierdzenie oraz info do kiedy tzn do jakiej prędkości mam ciagnać
|
To nic innego jak wyścig na 1/4 mili.
Zapinasz jedynkę, dajesz start i odliczasz. Potem światła i na zielonym startujesz. Kręcisz do maksymalnej mocy tzn. jakieś 3600 obrotów i zmiana biegu. Na trzecim biegu przekraczasz 100km/h i na czwartym biegu kończysz.
Oj jest adrenalina
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przeglądając forum znalazłem
posta o wyścigu na 1/4mili
Cytat:
No i kolega nam Wyszedł z Cienia
1.Wojtbf1 z MK3 2.2TDCi
2. Brodziu z MK4 2.2TDCi
no i czasy na 1/4 mili mina Wojtka po
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
A mój wynik zrobiony 130-tką - 17,688s