Panowie nie sądzę że tu chodzi o naskakiwanie. Chodzi o realne stwierdzenia a jeden przypadek i to tak naprawdę nie potwierdzony jakimś badaniem w jakich okolicznościach rozpadł się kat o niczym nie świadczy. Oczywiście cieszę się że kolega to napisał, że kat mu padł. Bo im więcej informacji tym więcej będzie można wywnioskować w temacie TAK/NIE Lubryfikacji.
Przeglądając stronę producenta lubry zauważyłem że podpiera się badaniami i technicznymi parametrami więc w jakimś stopniu nie może być to ściema co nie znaczy że jestem za
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Staram się jedynie obiektywnie i bez emocji ocenić na ile to pomaga a na ile szkodzi tak sinikowi jak i mojej kieszeni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ponieważ nie przekładam tego na kwestie finansowe że zaoszczędzę 300-500zł nie zakładając tego ustrojstwa. Chodzi jedynie o ustalenie faktów a nie rozpowszechnianie domysłów i kierowanie się uprzedzeniami bądź nie. Więc proszę nie bierzcie tych różnych opinii do siebie bo to do niczego nie prowadzi. Jeśli już coś się stało to proszę to jakoś uzasadnić, bo samo stwierdzenie "kat padł przez lubre" raczej nie jest przekonywujące prawda ?.