Jestem po operacji - nawet udało sie bez większych wpadek.
Ja "wymacałem" zaczepy igłą do strzykawki. A wskazówki przyszłym majsterkowiczom są następujące:
Mocujemy sznurek do ucha mocującego siatkę w podłodze, przeciągamy go pomiędzy oparciem a roletą ale taż żeby ze środka ucha mocująceho sznurek opierał się o krawędź oparcia - jakieś 2 cm na załamaniem podsufitki z poziomu do góry powinien znajdować się środek zaczepu. Zaczep ma kształt kwadratowej blaszki (ok 4x4 cm) majacej zentralnie otwór z "uszkiem" zaraz za podsufitką. Najlepiej widać jaki kształt ma zaczep patrząc na zaślepkę. Tak więc igłą wyszukać dokładne miejsce "metal-przerwa-metal" (troszkę również czuć kształt "obmacując" podsufitkę), następnie wycinałem mały otworek i po upewnieniu się że trafiłem w mocowanie powiększałem tak żeby można było zamocować zaślepkę. Zaślepki kupiłem w serwisie - siatkę na Allegro. Efekt
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na upartego można zrezygnować z zaślepek ale efekt już będzie niestety znacznie gorszy.