Wczoraj ponownie odwiedziłem zakład w którym zamierzam założyć LPG. Są na rynku ponad 10 lat i mają wiele bardzo dobrych opinii.
Zapytałem czy demontują kolektor przy montażu gazu, stwierdzili że zawsze więc stwierdziłem że przy okazji wywalę sobie klapki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., nie mieli sprzeciwu więc sądzę że ok. Dalej rozmawiałem troszkę na temat tego light BRC , chyba zostanę przy nim ponieważ dokładnie objaśnili mi jak działa i nie ma sensu wydawać więcej kasy za wodotryski
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Pozatym nie będzie problemu z umieszczeniem wlewu pod klapką, ale zwrócono mi uwagę że jest mało miejsca i żebym potem nie miał problemu z rejestracją bo według przepisów nie mieści się to w normach, jednak mnie pozostawiono wybór. Dalej jeśli chodzi o lubryfikację także mogą założyć bez niej ale muszę podpisać w książce że odmówiłem jej montażu, to na wypadek gdyby padłu mi gniazda za kilka tysiaków i przyjechałbym z reklamacją. Do tego 2 lata gwarancji bez ograniczenia kilometrów. Widziałem ich montaż i muszę powiedzieć że nie idą na skróty, całe okablowanie praktycznie niewidoczne w aucie, elementy układu rozmieszczone tak że nie przeszkadzają w ewentualnych naprawach. Chyba niema co się zastanawiać. Jeszcze się waham bo jednak została mi zadra po ostatnim razie kiedy to miałem same problemy z gazem i autem po zagazowaniu.