View Single Post
Stary 23-05-2010, 12:04   #6
KrUcZu
ford::amateur

Model: Ford Focus MK1
Silnik: 1,8 TDCI
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: ciezko pali gdy długo postoi

Mi tez mówili że pompa i ze paliwo sie cofie, potem ktos wymyślił że akumulator az wkoncu sam wpadłem na to aby wymienic swiece... drodzy koledzy, po wymienie świec (oczywiscie wszystkie czesci kupuje orginalne a nie zamienniki made in taiwan które za 2 miesiace bede musiał i tak wymienic i płacic 2 razy za naprawe) moje fokusiątko pali DOSŁOWNIE na dotyk... aż sie przyzwyczaic nie moge bo zawszy musiałem go kręcić i kręcić i tylko teraz słysze piękny klekocik i rozrusznik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A WIEC W SKRÓCIE ODPOWIADAM WSZYSTKIM: JEZELI MASZ PROBLEM Z PORANNYM ODPALANIEM SZCZEGÓLNIE GDY JEST ZIMNO I WILGOTNO, Z RÓŁY LECI CI BIAŁY DYM A MOTOREK ROBI COS TAKIEGO: " PRYM PRYM, PRYM PRYM, PRYM PRYM " WYMIEŃ ŚWIECE ! Ja mialem jeszcze orginalne (8 letnie całe zardzewiałe i dziwie sie że on wogole odpalał ;D) Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
KrUcZu jest offline   Odpowiedź z Cytatem