Odp: przekładnia kierownicza - wyciek
znowu jestem na kołach. szukałem warsztatu trochę aż znalazłem taki który nie boi się forda, taki co ma części na miejscu (osłony, zregenerowane części magla żeby z robotą szybko iść), taki co daje gwarancję, taki co zrobi szybko. oddałem, odebrałem. obawiałem się czy złożą porządnie i się nie zawiodłem. nic nie stuka, nie ściąga, cacy. cena - byłoby 850 gdyby nie to że zajechałem troszku swój magiel. stanęło na 950. wszystko jak sie umawialiśmy, o wszystkim byłem informowany. polecam krakowska 30.
inne warsztaty:
"paanie z mondeo to pełno roboty będzie" - 1000
"zregeneruję ale montaż i demontaż w innym warsztacie" - 500 + 350 + olej, osłony + zbieżność
"zrobi się, ale będą kłopoty z demontażem. z częściami 910 jak nic się nie ukręci"
"regeneracja 500 o ile da się zregenerować"
w tym warsztacie - ogłoszenie zaprasza mondeo, w trakcie rozmowy wyszło że znają mondeo np dojście od wewnątrz do śruby mocującej sanki, a nie jak reszta żeby kroić podłużnicę. mają zregenerowane części do modeli którymi się zajmują aby nie tracić czasu na regenerację z autem na podnośniku. sprytnie. pół dnia i po strachu. no i po odbiorze git mimo że ta naprawa wymagała wybebeszenia wszystkiego i potem złożenia do kupy