Aso robiło dokładną diagnostyke, jeśli wyszło im wszystko tylko nie to, to albo są partacze gdyż rzuca się w oczy ewidentnie, zwłaszcza że wymieniali wentylator, albo zrobił to ktoś kto sie na tym znał, i wiedział że póki trzyma taśma wszystko działa a potem jak taśma pęknie, będzie problem. pozatym przy diagnostyce aso PAn wyraźnie mi powiedział że sprawdzali obydwa zarworki bo zamieniali je miejscami podczas diagnostyki gdy nie wiedzieli co jest. aby wymontować zawór trzeba pobawić sie ruraki podciśnieniowymi, jeśli wtedy tego nie zauważyli to rece opadają.
jak już napisałem nic im nie udowodnie, jest to poza jakąkolwiek wątpliwością, ale praszestrzegam inny aby bacznie patrzyli na ręce Germazowi, i sprawdzali jakie auto odbierają z serwisu, bo może ich spotkać nieprzyjkemna niespodzianka jak mnie.
Jak oddaje auto na diagnostyke do ASO Ford Germaz oczekuje profesjonalnego załatwienia sprawy a nie partactwa, jak bym chciał amatora to aoodałbym auto do pana Henia z MIękini,m z całym szacunkiem do Henia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.