View Single Post
Stary 25-05-2010, 22:41   #120
loqo_mk3 2003/2004
ford::amateur

Imię: Kamil
Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 2.0 tdci 140 km
Rocznik: 2011
Question Odp: Instalacja tempomatu w TDCI - opis {mondeo}

Witam serdecznie! Wszystko Super, pięknie! Opis rzetelny!
Ale wciąż, po przeczytaniu wszystkiego nie wiem, gdzie można byłoby uruchomić tempomacik na Dolnym Śląsku. Dzwonielem, do Serwisu Forda, we Wrocławiu dziś - cena za taka usługę - po wmawianiu im, że da się to zrobić - jak to oni określili - powinna się zmieścić w 300zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - piękne określenie kosztu usługi. Ale ostrzegli mnie, że może to nie działać, podobno nie wiadomo jakich części użyłem. No i szczerze mówiąc mam obawy, że podłączą - skasują hajs i powiedzą: niestety z powodu złych części się nie udało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Zatem, ma ktoś pewne źródło - jakiś namiar na kogoś pewnego, kto robił ze skutkiem pozytywnym takie rzeczy??? Bardzo mi zależy i mam czasu mało, bo do końca przyszłego tygodnia, potem na trochę wyjeżdżam. Będę bardzo wdzięczny - ostatecznie proszę o namiary na sąsiedzkie województwa! Pozdrawiam!
loqo_mk3 2003/2004 jest offline   Odpowiedź z Cytatem