Odp: jaki wybrać silnik
widzę że temat jaki zamiesciłem na furum wzbudził duże zainteresowanie - co bardzo mnie cieszy :-) .Powiem wam dlaczego wybralem mazdę - po pierwsze cena 14000 funtów za auto z września 2009 (19900 mil) po drugie estetyka- w kombiaku mazda bardziej mi sie podoba(o wnętrzu nic nie mówię bo mondi bije wszystkich na łeb zwłaszcza w wersji titanium) a w dodatku chciałem białe auto a białe fordy wyglądają nie ciekawie. jeżeli chodzi o silnik to moje 185km a po chipie bedzie jakies 215 powoduje że to auto jest stworzone do wyprzedzania a to ma znaczenie bo w polsce z kierownica po prawej stronie moc jest nie zbedna! a i w niemczech zaden DDR owiec w z tiuningowanym golfie 3 lub 2 nie bedzie mi siedział na tylku. Ja testowalem kilka aut a chciałem mieć autko troszkę inne niż inni cieszące sie opinią auta bezawaryjnego,moje poprzednie mondeo mk3 2.0Pb mnie rozczarowało pod wieloma wzgledami więc zdecydowalem sie na zmianę marki. podobala mi sie insignia sri ale była troche za droga, passat to auto dla emerytów, w grze zostało mondeo titanium , audi A4 s line , i mazda6 - no i zdecydowałem sie na mazdę i narazie jestem zachwycony. pozdrawiam wszystkich posiadaczy fordów
PS mialem kiedyś focusa z 1999 1.8Pb - był zajebisty
|