Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 30-05-2010, 22:11   #866
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Ja mam fabryczne czujniki i nie chcą być inne niż czarne. Może właśnie lakierowane to niefabryczne. Bo z fabryki są czarne. No i dotyczy to tylko bocznych czujników, bo te w środku i tak są montowane na nielakierowanej części zderzaka.
A co przeglądu, to wyszło trochę więcej - 570zł. Dostałem wyniki pomiaru sprawności amorków i wyszło 25-30% zużycia już po roku. Ech nasze drogi... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jeszcze zapomnieli mi po akcji serwisowej podpiąć wtyczkę do lampy lewej, przez co musiałem się wrócić, bo zauważyłem oczywiście tylko niedziałający migacz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie przypuszczałem, że lampy nie podłączyli.
Ludzie żarówkę chcecie na gwarancji wymieniać? Może jeszcze klocki?
Sama wymiana wymaga oczywiście wyjęcia całej lampy. Chyba, że uda się wymienić żarówkę bez wyjmowania. Akurat mijania się może jeszcze udać, ale reszty już nie, bo dostęp jest przez odkręcaną pokrywę, która jest na spodzie lampy.
Gostek z serwisu powiedział, że to auto ma wyglądać, a nie być przyjazne podczas napraw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez boncio ; 30-05-2010 o 22:16
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem