Mi montowali alarm w aso bo pakiety uniemożliwiały dokupienie fabrycznego alarmu (to już mogli jeden pakiet zrobić droższy i alarm wrzucić)
Mam KeyFree i właśnie przed chwilą sprawdzałem otwieranie bagażnika
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podchodzę, otwieram bagażnik (tylko że lusterka są dalej zamknięte, otwierają się przy otwarciu drzwi kierowcy)i pakuje lub wyciągam coś i zamykam (kierunkowskazy mrugną) i tyle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
Zawsze jak zamykam auto to 4 piknięcia (w instr alarmu piszą o 4 a 1 to znaczy że niedomknięte drzwi) tylko że przy nie domkniętych to mi w ogóle nie zamknie z przycisku na klamce. Szyby sprawdzałem. Ale ja się tym nie przejmuję, ważne że wszystko działa więc się do tych piknięć przyzwyczaiłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W schowku mi zrobili przełącznik alarmu (ponoć mogę go całkiem wyłączyć) a diodki to chyba w ogóle nie mam
Trochę dziwacznie ale wszystko działa więc przy włamaniu będzie wyć