Temat: [Mondeo 2000-2007] Wnioski z naprawy korozji drzwi
View Single Post
Stary 02-06-2010, 23:16   #8
maestro06
ford::professional

Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Wnioski z naprawy korozji drzwi

Cytat:
Napisał Andrzej K. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak przeglądając forum (i to nie tylko to) dochodzę do wniosku,że to Mondeo MKIII to wizualnie prezentuje się niezle,ale na tym niestety raczej pozytywne odczucia się kończą. Z tego co piszecie to auto ma spoooooro usterek i to niektóre kuriozalne.Zastanawiałem się swego czasu czy takiego nie nabyć w najbliższym czasie,ale chyba się praktycznie z tego pomysłu wyleczyłem głównie po czytaniu Waszych opinii na temat tego auta. I nie bierzcie tego indywidualnie do siebie,bo może i perełki się trafiają,ale ogólna opinia nie jest najlepsza delikatnie mówiąc. Tak na marginesie ostatnio czytałem jak komuś się "rozleciał" silnik po.....120000 paru tysiącach. Porażka totalna.
wina nie leży w samym mondku tylko w naszych specjalistach którzy przywożą do Pl nie bite i z magicznymi przebiegami autka... (wystarczy niechcący wpaść na totalne odludzi i popatrzeć jak z kilku anglików robią jednego europejczyka...)
maestro06 jest offline   Odpowiedź z Cytatem