ja ci dam eee tam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., to tak dostałem strefę mazowiecką i mi się tu mod pałęta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nie no żartuje , spoko , pomoc ciupagi mile widziana i chętnie skorzystam a nawet się baaardzo przyda(jak to mówią mam jeszcze za mały skilla LVL ). A to widzę że Mazowsze się rozrasta.
Mam prośbę to nowo przybyłych jak możecie mi wysłać swój numer Tel na PW(private message ) to zawsze będzie was łatwiej znaleźć na nowych spotach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Mieliśmy ostatnio przykład z Bartkiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.