Cytat:
|
Jutro o 15 będzie ktoś na Kaloryferze na spotkaniu ??
|
będzie [[;
Cytat:
Zastanawiam się czy da rade zawrócić tam 18,5 metrowym zestawem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
da radę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Witam wszystkich niewiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta ale kiedyś przyjezdzałem na spotkania ale obecnie nie miałem zbyt duzo czasu by przyjezdzac granatowy ford mondeo na masce naklejka czarnej "pumy" zwykły ostatnio wziąlem sie za przeróbki swojego mondeo i jestem tuz przy końcu wiec mam zamiar przyjechac w którąś niedziele i pokazac co mi sie udalo z niego stworzyc mysle ze efekt bedzie sie podobał tak wiec dam znac kiedy przyjade na spota
Pozdrawiam wszystkich
|
niektórzy jeszcze pamiętają [[;
Cytat:
|
Ja na 15 nie wykręcę. Do której planujecie być na kaloryferze?? Tak to pobił bym później
|
wiesz jak jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przed 17 raczej nikt się nie zwinie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tym bardziej że pogoda "ma być"