View Single Post
Stary 06-06-2010, 09:30   #4
zsberg
ford::professional

Imię: Krzysiek
Model: Mondeo MKI
Silnik: 1.8 TD 90KM
Rocznik: 4.1995
Domyślnie Odp: Wzrost spalania LPG

Cytat:
Napisał dresat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zsberg: masz zawalone w reduktorze wszystko, co się rusza i przy okazji po przebiegu 150tys km membrany będą zesztywniałe, jak...no, wiesz... na widok lasencji.
To mi się podoba, heh Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał dresat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O jeździe emeryckiej widziałem...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak a'propos: 110km/godz - to już taka jazda jest?
Bez urazy dla emerytów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chodziło mi o to że jak jest ograniczenie do 90 to jechałem 90, jak 50 to 50, ruszanie ze świateł powoli, aczkolwiek sprawnie. Dla mnie "emerycka jazda"=bezpieczna jazda. Nie chodzi o piratowanie, ale gdy jadę do pracy 50km w jedną stronę to czasami trzeba coś wyprzedzić, czasami trzeba lekko przycisnąć, a w baku wir :/

Teraz gdy w moich stronach jest powódź jezdzę więcej, bo dowożę ludziom na wioskę wodę i jakieś jedzenie, a ten niebieski bolid takie numery odwala Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Panowie, znalazłem identyczny parownik jaki ja mam: http://allegro.pl/item1059081526_vol...lektronik.html
Wydaje mi się że nie warto przy tych pieniądzach kombinować w zestawy naprawcze. Może i tani ten parownik, ale jakoś problemów ze swoim nie miałem.
Pilnować będziesz poziomu oleju w silniku, bo turbina Twa potrzebuje go niezmiernie, a wymiany oleju pilnować będziesz bardziej, niźli wierności kobiałki Twej. Lepsza bowiem niewierność małżeńska, niźli w dieslu Twoim malutka usterka

Ostatnio edytowane przez zsberg ; 06-06-2010 o 10:06
zsberg jest offline   Odpowiedź z Cytatem