Nie ma USB.
Nie ma bluetootha.
Ta navi właściwie nie potrzebuję do pracy niczego specjalnego oprócz anteny gps (oryginalnie znajduje się w podstawie anteny radiowej) i oryginalnej płyty lub karty sd z mapą.
http://images41.fotosik.pl/147/ef0744d7f390c84am.jpg - od prawej gniazdo anteny radiowej, niebieskie gniazdo anteny gps, duże standardowe quadlock - takie samo we wszystkich fordach. Jedyne odstępstwo to podłączone dwa przewody które powodują że cześć polece
nawigacj masz na tablicy rozdzilczej
Chcesz mieć bt musisz kupić moduł bt (żaden fordowskie audio nie ma bt w sobie) jest to do zrobienia - ja właśnie do fx zakładałem.
Zarówno płyta jak i sd karta jest zabezpieczona. Dla zainteresowanych napisze cd że przy pomocy "twin sector" a karta sd jest szyfrowana navicrypt (nie widać zawartości katalogów). Na pytanie czy da się coś z tym zrobić odpowiem że tak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale wymaga to dobrego sprzętu, ponadprzeciętnej wiedzy o cd i czasu.
Piszesz "Próbowałeś włożyć swoją kartę sd do innego forda z navi?" Niestety nie spotkałem żadnego zainteresowanego i "zrównoważonego" użytkownika aby to sprawdzić. ( Nasza narodowa skłonność do kombinowania powoduje niezdrową podejrzliwość - a zadeklarowałem się że pojadę do gościa 200 km i dosłownie na 10 sekund włożę kartę sd do jego fx i sprawdzę czy czyta, bo u mnie jest OK)
PS. Szkoda że nie pisałeś wcześniej. Dziś przejeżdżałem przez ŁÓDZ i miałem tą kartę ze sobą.