Cytat:
|
Chetnie bym pomógł ale walcze z tym samym problemem i nerwów brakuje, a jak dotad przyczyny nie znalazłęm. u mnie słychac takie skrzypienie z tyłu podczas ruszania autem , jak jade powolutku a potem nic nie słychac, i nie zawsze słychaqc takie skrzypienie. jak dotrad nikt nie pomógł mi znalesc przyczyne a i w necie nie ma odpowiedzi.
jak kolego byc moze bedziesz miał odpowiedz na nasze podobne problemy to kopsnij mi pw odp.
dzieki i pozdro
|
U mnie nie słychać podczas ruszania, lecz podczas skręcania. To jest taki dziwny dźwięk, nie wiem jak go opisać, to jest takie skrzypienie jakby coś sie ugniatało. Najciekawsze jest to, że 3 tygodnie temu pojawiło sie to poraz pierwszy na pare dni, potem sie uspokoiło i powróciło wczoraj
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakby były to jakieś tulejki, końcówki drążków, to ten dźwięk bylby cały czas. Nie wiem, jak rozwiązać ten problem, kogo sie poradzić,może podjechać jeszcze do jakiegoś diagnosty, żeby go dokładnie sprawdził. Popsikałem wszystkie tuleje i drążki kierownicze WD-40, bo myslałem, że może sie coś zapiekło, ale zero efektu.Jestem troche zrezygnowany, bo nie wiem gdzie tkwi przyczyna .
Pozdrawiam,