Cytat:
Czasem mnie już irytują te spojrzenia na moje felgi ... no ile można :-P przecież to tylko szprycha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Za mną tez się oglądali jak skręcałem na skrzyżowaniu ale to nie z powodu felg.
Miałem walnięty przegub i strzelał jak traktor
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale auto już naprawione. Teraz w drugiej połowie czerwca mam zawieche do wymiany bo już tablice urwałem 2x tak nisko siedzi.
i nadal nie wiem czemu niektórzy twierdza ze sportowe zawieszenie jest drogie wystarczy wstawić stare styrane i już jest zglebiony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Taki mały OT
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.