[1.8TD]Po wymianie miski olejowej cieknie w okolicach rozrządu?
Witam.Mam takie pytanko.Ostatnio zauwazylem ze leci mi z miski olejowej i ktos probowal to zatamowac.Postanowilem ze wymienie miske u mechanika.
Ul.Drobnika 1a.
Zostawilem auto na 2 dni.Miska zostala wymieniona.Wyjechalem od mechanika i zaswiecilo mi sie ABS(zaznaczam ze nnie mialo nigdy miejsca takie wydarzenie)Zadzwonilem do mechanika i umowilem sie z nim na termin.Miedzyczasie zauwazylem ze leci mi po sciance miski z drugiej strony.Oddalem mu auto i dzisiaj dzwonilem do niego.Gosciu mi mowi ze gdzies kolo paska rozrzadu mi leci.Dokladnie nie byl pewien bo musi sie tam dostac.Zaczynam wyczuwac ze mechanik wali mnie w rogi.Zaznaczam ze wczesniej absolutnie nic mi sie nie dzialo procz uszkodzonej miski.Nie wiem gdzie jest rozrzad nie wiem gdzie co jest i dlatego pytam:
Czy ten pasek po lewej stronie to pasek rozrzadu? Czy jest mozliwosc ze mechanik zle cos zlozyl?Z tego co mowil przy wymianie miski to duzo rzeczy musial rozebrac.kolo zamachowe,skrzynie,rozrusznik.Chcialbym sie zorientowac troche zeby nie mogl mnie omotac ze to i tamto.
Ostatnio edytowane przez sallivan ; 08-06-2010 o 19:02
|